Konsertti ja ooppera-arvostelut

www.eturivi.net

Konserttiarvio Savonlinnan Orkesterin Salonkimusiikkikonsertti

'Sympaattinen Melnik hurmasi yleisön'

...Konsertin ehdoton tähti oli Marion Melnik. Aloitus numerossa, aariassa Gianni Schicci -oopperasta, laulaja toi esiin Puccini sävellyksen ylimaallisen kauneuden ilman turhia eleitä. Sen sijaan Victor Herbertin laulussa operetista The Enchantress Melnik hurmasi yleisön ilmeikkäällä esiintymisellä. Sympaattisen Melnikin sopraano soi miellyttävästi ja monin sävyin koko konsertin.

23.5.2014 Esko Alanen

Hääesiintymiset

Diana Unt

Marion Melnik esiintyi häissämme sykähdyttävän kauniisti. Hän valmisti upean ohjelman sekä kirkkoon että hääjuhlaan. Marionin kirkossa esittämä Mozartin Exultate Jubilate oli fantastinen ja itse hääjuhlassa hän osasi löytää romantiikan ilon kirjon ja sävyt. Marion, tuhannet kiitokset! Syvään lahjakkuudellesi kumartaen

-Sara & Peter Ramsay-

 

 Meidän täydellinen hääpäivämme huipentui Marionin huikeaan lauluesitykseen.

Upea sopraano, joka hurmaa valovoimaisella esityksellään jokaisen kuulijan. Todettakoon, että meidänkin tapauksessa aivan ''erinomainen viini kruunasi herkullisen ruokamme.''

-Nora ja Christian Stenvall-

 

 "Onhan se maagista, että yhden ainoan ihmisen upea ääni täytti häissämme Helsingin valtavan Tuomiokirkon."

-Timo Toropainen, toimitusjohtaja-

 "Hääpäivä on on erityislaatuinen ja tärkeä. Vihkiminen ja toisilleen lupautuminen ei unohdu koskaan ja "tahtomisemme" kruunasi upean Marion Melnikin koskettava laulu. Hänen laulaessaan ei yksikään silmäpari ollut enää kuiva. Kiitos Marion, että omalta osaltasi teit meidän päivästä täydellisen.

-Saija Toropainen-

Yritystilaisuudet

Sopraano Marion Melnik esiintyi 19.5.2015 Westerbackille ja Carl F. Buchererille Ravintola Särkänlinnassa järjestämässäni tilaisuudessa, jossa esiteltiin sveitsiläisen kellomaailman huippuja lehdistölle ja olennaisille sidosryhmille. Melnikin ihastuttava esitys, joka yhdisteli klassista oopperamusiikkia kepeämpään musikaalin maailmaan, viimeisteli laatua huokuvan tilaisuuden brändin vaatimalla tyylikkyydellä.
FT Mirva Saukkola, kirjailija, toimittaja ja viestinnän ammattilainen